Розпочато набір експортерів на проєкт Ukrainian HoReCa Exportwave

Ви виробляєте продукцію для сектору HORECA та бажаєте вийти на європейські ринки? Український експортний альянс запускає новий пілотний проєкт – Ukrainian HoReCa Exportwave.

Якщо ви амбітна компанія з досвідом експорту, яка виробляє продукцію/сервіси для сектору HORECA – продукти харчування та напої, посуд, кухонне приладдя, декор, текстиль, меблі, робочий одяг, вентиляційне та захисне обладнання, IT-рішення, послуги з дизайну інтер’єру та ін, давайте разом підкорювати експортну хвилю та вже в березні 2024 проводити перемовини на топовій міжнародній виставці Alimentaria & Hostelco у м.Барселона, Іспанія.

В рамках проєкту на вас чекає цілий ряд активностей:

Як можна взяти участь? Необхідно подати заявку на участь за посиланням https://forms.gle/ZaDE9eQJSaUdbZ2N9 до 07  січня 2024 включно. Після оцінок заявок та проведення персональних інтерв’ю з short-list companies до участі будуть відібрані 10 компаній.

Старт проєкту: 15 січня 2024.

Вартість участі: за власний рахунок компанія покриває відрядження представника (-ів) своєї компанії до м.Барселона, Іспанія на виставку Alimentaria & Hostelco для проведення B2B-перемовин; можуть бути додаткові інші витрати.

Поділитися:

Україна, м. Київ, вул. Круглоуніверситетська, 7

info@exportua.com

+38 093 192 1949