ОфлайнУкраїнський експортний альянсFoodHoReCaTrade fair

Колективний стенд на виставці Alimentaria & Hostelco 2024

Вартість:

від 8500 євро

Барселона, Іспанія, виставковий центр - Fira de Barcelona

18-21 Березня

2024

Барселона, Іспанія, виставковий центр - Fira de Barcelona

Опис заходу

Запрошуємо взяти участь у єдиному колективному стенді України на виставці Alimentaria & HOSTELCO. 

Alimentaria входить у топ-3 найбільших міжнародних продовольчих виставок світу, яка проходить раз на два роки у м.Барселона, Іспанія. І вже втретє поспіль відбудеться паралельно із виставкою HOSTELCO, що є одією з провідних у світі у сфері готельно-ресторанного забезпечення.

Alimentaria & HOSTELCO приймає понад 3000 експонентів з 58 країн світу, серед яких представники харчової промисловості з різноманітним асортиментом продукції, виробники та постачальники обладнання для гостинності, технологій громадського харчування, супутніх товарів та послуг.

Зокрема, на виставці представлені продукти харчування та напої (кондитерські вироби, солодощі та снеки, м’ясні та молочні продукти, заморожені продукти, свіжі фрукти та овощі, напої, олії, крупи, борошно, бобові, спеціальні продукти тощо), кухонне обладнання, дизайн інтер’єру, технології гостинності, цифрові рішення для сектору HORECA, посуд, декор, текстиль тощо.

Виставка приваблює понад 100 000 відвідувачів зі 150 країн, включаючи дистриб’юторів, оптових продавців, електронну комерцію, роздрібну торгівлю та імпортерів, власників готелів і ресторанів, шеф-кухарів, архітекторів, експертів галузі HORECA.

Серед відвідувачів виставки:

Переваги колективного стенду

Вартість участі

8 500 євро

17 000 євро

Для членів Асоціації – 7 500 грн

Для нечленів Асоціації – 10 000 грн

Форма реєстрації

Україна, м. Київ, вул. Круглоуніверситетська, 7

info@exportua.com

+38 093 192 1949